Choi Jin Hyuk and Son Eun Seo break up

Son eun seo dan seohyun dating

Despite a short career, she endlessly showed us various colours and peculiar charms of a woman's life. Ga diragukan lagi deh, banyak banget yang beranggapan kalau mereka berdua itu seperti saudara kandung. Not forgetting that some of her earlier photos are taken years ago when her nose has not been fully formed. As the nose is the central future of the face, any changes to it in the right manner can greatly enhance the look.

Banyak yang mengira malah include me kalau Krystal adalah adik kandung Yoona atau Yuri. Sama-sama punya mata yang sipit dan fitur wajah yang hampir mirip membuat mereka seperti saudara kandung.

Hal yang paling menonjol pada diri mereka adalah bibir dan senyuman yang indah. As many Asians yearn to have bigger and brighter eyes, eyelid surgery is very popular amongst ladies.

Kemiripan ketiganya terletak pada sharp eyes mereka. Seperti biasa, setelah ditilik lebih lanjut dengan seksama, ternyata mereka berdua itu juga punya kemiripan pada wajahnya. Tapi sama seperti yang udah dijelasin kesamaan antara Minhyuk dan Seungho di atas, Minhyuk dan Shiyoon juga bisa dibilang mirip sih.

Ga diragukan lagi deh banyak bangetNot forgetting that

Apalagi kalau haircut-nya sama. Kalau diliat-liat sih ya emang ga begitu keliatan miripnya. Lihat saja gambar di atas.

Seo Hyun Jin has managed to look fresh faced after so many years. The father is the head of the company, he is a very talented and funny man, husband and dad. Seohyun is energetic and hilarious, by the good meaning. Ditambah lagi keduanya juga punya postur tubuh yang tinggi.

And this is Seo Hyun Jin in a recent interview. Padahal sih ya, kalau dilihat sih emang ga begitu mirip. She debuted as the lead singer of the short-lived K Pop group M. Wajah mereka benar-benar pnnya fitur yang sama ditambah senyuman yang membuat mereka semakin terlihat seperti adik-kakak.

Despite a short career she endlessly

Yonghwa picked Seohyun over Son EunSeo

Yah, walaupun kayanya cuma sedikit pake banget orang yang tau kemiripan mereka. May this big breakthrough allow her to build on her acting career. Nah, dari situlah aku mengenal Han Hyojoo yang awalnya kukira Song Hyekyo. In her earlier photos, perhaps they were taken without any makeup, making her nose look rounder and flatter. Overall, Seo Hyun Jin has managed to look more beautiful over the years using natural methods.

Hanya saja, jika dilihat secara sekilas mereka bisa terlihat sangat mirip. She played Han Yu-rim, a veterinary student and first love of the male lead character. It is not surprising that many are risking their nose collapsing in the pursuit of their perfect nose.